Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Sportal.bg думите на шефа на съдиите Виктор Кашай по негов адрес. По-рано през деня унгарецът заяви, че "многото говорене не помага на българския футбол". Кашай добави, че ако някой е толкова заинтересован, може да прекара една седмица с него в Унгария, за да види как точно работи. Стефанов призова унгареца да се отнася с по-голямо уважение към хората, които си дават парите за българския футбол.

"Аз мога да му кажа мнението си в Унгария, мога да му го кажа и в България. Ако иска, той да дойде при мен една седмица и да види как се издържа футболен клуб. Ние даваме пари за българския футбол вече 28 години. Кашай сигурно е започвал своята съдийска кариера по онова време. Нека се отнася с повече уважение към хората, които си дават парите в нашия футбол.

Той да си гледа съдиите, на които е шеф! Дотук през сезона отборът на Славия е загубил девет точки от питомците му. Единият съдия казва едно, другият – друго, а накрая Славия страда. Отнасям се с уважение към институцията, очаквам и иституцията да се отнася с уважение към нас. Мен не ме интересува какво прави в Унгария, искам съдийството в България да е на високо ниво", заяви босът на най-стария столичен клуб.

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени