Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи интересно изказване във връзка с българското футболно съдийство. Босът на "белите" заяви за пореден път, че смята, че отборът на Златомир Загорчич е бил ощетен от реферите срещу ЦСКА и Арда (Кърджали).

"Славия е бил до оценка "много добър". Да, на феновете им се иска, но не става ей така с магическа пръчка. Копърфийлд не може да им помогне, трябва много бачкане. Те си знаят кой отбор визирам заради изписаните неща по рейса на Славия. Това е голяма закачка. Кой каквото търси, ще си го намери. Чувстваме се ощетени срещу ЦСКА и Арда", заяви Стефанов пред БНТ.

"Нека Кашай се държи малко по-земно. На помощника му Георги Ринг казах същите неща на мача с ЦСКА 1948. А той ми отвърна: "Дайте ни доказателства и ще отидем в полицията". Викам му: "Човече, какво говориш? На земята ли си, не си ли на земята?". 28 години, ако всеки път съм звънял в Шесто районно, нямаше да остане нито един съдия. Има си начин – след като не става и греши постоянно, няма работа в съдийството", продължи шефът на най-стария столичен клуб.

"Ей тези съдии – шматки, дето се чудят на кого да угодят, питат ВАР. А във ВАР като са сложили зависими, и те им казват "не, не, недей", и какво става? Ама това слънце грее, ама не топли бе, Кашай! Преди имаше много по-справедливо съдийство. Като си съдия, ти си оторизиран да отсъждаш справедливо! За какво са ти тези шматароци вътре у ВАР? Стоят и викат: "Не, не, отсъди това, а не това", добави Венцеслав Стефанов.

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени