Изпълнителят на прочутия хит за Васко Жабата Ангел Павлов, се срамува от миналото си на чалга певец, слязъл е от сцената и иска да бъде забравен. Огромният шум около парчето му „Комбайна вършачка” страшно го е смутил и дори е вдигнал кръвно. „Не желая да бъда звезда! Не искам да говоря с журналисти! Оставете ме на мира!”, отсече Ангел Павлов, предаде "Уикенд". Той категорично отказва да дава интервюта. Споделя само, че песента му е докарала неприятности.

„Това е отминал период за мен. Пял съм го преди 20 и повече години. Днес съм човек на години, работя в училище и тази популярност ми вреди. Парадоксът е, че не съм получил и стотинка от тази песен за Васко Жабата. Пях я на майтап, а какво стана…", обяснява Ангел. Ръководителят на оркестър „Камчия" Борис Иванов признава, че и той не може да повлияе на колегата си да се върне на сцената. Певецът и музикантите са имали последно съвместно участие на сватба във Варна на 20 август, когато той ги е информирал за решението си.

Ангел вече е на 52 години и иска повече да си почива, затова се оттегли от оркестъра. Това беше след последното интервю, което даде. Човекът се смущава. Така е преценил ние нищо не можем да на правим. Той си работи като корепетитор на танцовия състав в едно училище във Варна и ще продължи да се занимава само с това", заяви Борис Иванов, който е големият син на основателите на оркестър „Камчия" – Мария и Иван Иванови.

„Звънях му наскоро, че го търсят от сръбската телевизия за интервю, но ми отказа не иска – да общува с журналисти“, казва и издателят на най актуалния хит „Комбайна вършачка" Марин Маринов. Той също сподели, че в един от последните им разговори Ангел Павлов му е заявил, че иска да слезе от сцената. ,,Каза, че много се притеснява от тази внезапна супер популярност, която го връхлетя. Не иска вече и по сватби да ходи да пее. Сподели ми също така, че иска да да се пенсионира в училището, където работи, и да си живее спокойно. Затова и отказа гостуване в най-гледания музикален канал -,,Пинк тв", разказа още Маринов

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени