Скандланият и устат гримьор Валенти Кулагин попиля Славена Вътова и нейния мъж, чийто мръсни сделки излязоха на бял свят и сега го грози затвор, пише "Блиц"

Кулагин е известен с това, че винаги е готов да си каже всичко, което му е на сърце, но го прави с доста пиперлив език и обидени винаги има. Този път под ножа падна Мис България Славена Вътова, към която гримьорът е безпощаден.

Оказа се, че Вальо има зъб на Вътова от години. Когато участвал във "ВИП Брадър" Славена беше един от коментаторите в студиото и доста често нападаше и осъждаше поведението му, което го е озлобило икъм днешна дата не е простил.

Той използва скандалите около мъжа ѝ Юлиан Цолов и новината, че го грози арест, за да избълва всичко събрано през годините по адрес на миската.

"Не познавам тази жена, но виждайки постфактум с каква злоба и хъс е коментирала иначе шеговитото ми и много забавно участие във "ВИП Брадър", по време на лайф студиата… установих, че е ментален, а и физически.. Боклук.

И ето сега, няколко години по-късно, новинарските хроники отново потвърждават думите ми. Не се учудвам, че мъжете ѝ са измамници. Предвид това, че и нейното медийно присъствие е един напудрен и напънат фарс", съска със зъби Валентин Кулагин.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FVALENTINKULAGIN%2Fposts%2Fpfbid0rNjzq8Cy3LiNnetfMQ3XrPWv2XFRPmU7NNRHyaKVCbQEV41C8AMdGmexwutL9cygl&show_text=true&width=500" width="500" height="614" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени