40-годишната знаменитост публикува снимка на страницата си в Twitter – в кадъра тя лежи гола на леглото, покривайки гърдите си с една ръка. В същото време поп певицата маскира интимните части на тялото с две карета.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">I have a premiere for a movie this week “THE LEGISLATIVE ACT OF MY PUSSY“ !!!! <a href="https://t.co/WjhMoiybxO">pic.twitter.com/WjhMoiybxO</a></p>&mdash; Britney Spears (@britneyspears) <a href="https://twitter.com/britneyspears/status/1582529873603534850?ref_src=twsrc%5Etfw">October 19, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Читателите определено не оцениха новата проява на звездата, пише БГНЕС. „По някаква причина тя изпитва нужда да привлече вниманието върху себе си по този начин, но това наистина е нейна работа“, „Много притеснително за нея“, „Тя може да публикува и снима всичко, но след това да не се оплаква, че децата ѝ не искат да общуват с нея“, „Защо съпругът ѝ не я спре?“, възмутиха се читателите.

По-рано Спиърс позира чисто гола на плажа. На публикуваната снимка звездата позира с широкопола плетена шапка на фона на морето, прикривайки гърдите си с широко разтворени ръце и крака. В същото време знаменитостта реши да скрие интимните части на тялото с помощта на емотикони под формата на сърце.

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени