Едно от знаковите имена в поморийския ъндърграунд Георги Дърлянов е изпаднал в кома след употреба на фитнес субстанции от типа стромба, твърди бургаския сайт "Флагман".

33-годишният млад мъж е открит на пода в апартамента си в кв. "Свобода" от баща си, който от поне денонощие нямал връзка с него. Предполага се, че са изминали поне 12 часа от получаването на инсулта до откриването му.

Георги Дърлянов веднага е откаран в УМБАЛ Бургас, където в последните две седмици бе на прага на живота и смъртта. Според непотвърдена информация преди ден той се е събудил, но състоянието му не било никак добре. Георги е получил тежък инсулт и му предстои дълго възстановяване, ако изобщо може да се възстанови напълно.

Георги е брат на популярния актьор Тодор Дърлянов, по-известен на българските зрители като Тео от хитовия сериал на bTV "7 часа разлика", който в момента играе в Драматичния театър в Пловдив, изключително възпитан и образован млад мъж.

За съжаление, брат му няма нищо общо с него. Целият му житейски път е свързан със съмнителни бизнеси, а самият той дава вид на заможен човек, без на никого да е известно с какво точно се заминава. Винаги е карал хубави коли, а последният му автомобил е Mercedes S класа, който не е толкова нов – от 2016 година, но е доста добре поддържан и определено впечатлява, пише още изданието.

Местни жители го определят за "Поморийския Семерджиев". Досието му обаче се оказва сравнително чисто. Има няколко ареста, но нищо кой знае колко сериозно. Последният му полулегален бизнес е свързан с продажбата на балони с райски газ в Слънчев бряг, довериха добре запознати източници на колегите от Флагман.бг. Георги държал част от този пазарен сегмент в курорта и печелел доста добри пари.

Срещу него има постъпили сигнали и за други дейности, но на този етап нямало достатъчно доказателства.

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени