Президентът на САЩ Джо Байдън, който обяви плановете си да се кандидатира за втори мандат през 2024 г., ще води кампания като „Кралят на хаоса“, каза Дан Бонджино, водещ на телевизионния канал Fox New.

Журналистът се чудеше какви лозунги ще бъдат използвани в предизборната реторика на американския лидер. "Хей, вижте, бензинът беше 2,39 долара за галон, когато аз (Джо Байдън – ред.) встъпих в длъжност. Сега е 3,82 долара, не е ли страхотно?" Инфлацията беше 1,4%, когато дойдох на власт, сега е само 8,4%, “, каза журналистът.

Той обърна внимание на факта, че по време на президентството на Байдън в Съединените щати нивото на образование е спаднало, страната е постигнала рекордни нива в броя на смъртните случаи от свръхдоза наркотици.

По-рано Байдън каза, че възнамерява да се кандидатира за втори мандат, но все още не е взел окончателно решение. Миналата седмица той обяви, че възнамерява да вземе решение за преизбиране след изборите за Конгрес през ноември и изрази увереност, че може отново да победи бившия президент на САЩ Доналд Тръмп.

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени