Бившият английски национал – Дани Милс, се изказа доста остро по адрес на Кристиано Роналдо за своеволията му по време на дербито с Тотнъм в сряда вечер. Португалецът бе неизползвана резерва в мача на „Олд Трафорд”, който бе спечелен от домакините с 2:0.

Разочарован от факта, че няма да вземе участие в срещата, Роналдо реши да напусне резервната скамейка преждевременно и да се прибере в съблекалнята преди последния съдийски сигнал.

Мнозина критикуваха Роналдо за действията му, а един от тях бе и Дани Милс, който говори пред Sky Sports.

“Това е егоистично от негова страна. Той много добре знае, че всички ще го видят. Всички знаете каква е ситуацията на „Олд Трафорд”. Трябва да вървите по цялата тъчлиния, за да се приберете в съблекалнята, а не просто да се промъкнете посредата. Той знае, че всички ще го гледат. Съжалявам за Юнатйед и за Тен Хаг, защото постигнаха изключителен резултат срещу топ отбор, а сега всички ще говорят за Роналдо”, коментира Милс.

“Това е абсолютен позор! Невероятно неуважение към отбора, към мениджъра и феновете. Те печелеха с 2:0, от какво е недоволен? Донякъде бих го разбрал, ако Юнайтед губеше в резултата, но пак нямаше да бъде правилно. Той определено си мисли, че е по-голям от клуба”, каза още Дани Милс.

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени