Най-накрая откриха слабото място на Антон Хекимян, което може да го бутне от шефското място в bTV. Ще се изненадате много да разберете какво е то.

Оказва се, че журналистът така и не е намерил време да завърши висшето си образование и от 16 години се води студент във Факултета по журналистика и масова комуникация в Софийския университет.

Хекимян си е взел всички изпити, но не е написал и защитил дипломната си работа, поради което и няма как да се похвали, че е "бакалавър по журналистика", пише "Уикенд", позовавайки се на колеги на дребния арменец.

Журналистът завършва езиковата гимназия "Ромен Ролан" в Стара Загора с немски и английски, след което започва да следва журналистика, но още като студент отива в bTV и така прекъсва образованието си в Софийския университет.

Настоящият началник на новините на частния канал все пак се амбицирал да вземе изпити си, но без да ходи на лекции, а преподавателите във ВУЗ-а били благосклонни и приели да препитат Антон дори и без да им е стъпвал на лекции и упражнения, добавя още изданието.

По част от предметите дори минал без изпит, а само с 10 страници курсова работа. В един момент обаче журналиста занемарил обучението си и така до днес. Нищо чудно вече Антон дори да е загубил права и да остане без тапия. Според запознати точно това може да бъде използвано от началниците му като аргумент да го отстранят от поста "директор на новините". Поне от година от медията се чудели как да го махнат.

В същото положение като Хекимян бе и неговата колежка Петя Дикова, която също все не намираше време да завърши. Над 10 години тя се водеше студентка по "Електронни медии" в Софийския университет, като последно бе взела тема за дипломна работа, но не се похвали, че е "магистър"

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени